Miks pesuloputusvahendid koguvad poodides tolmu?

Põhjus number üks.

Tänapäeva noored on keskkonnateadlikud ning ei soovi kasutada üleliigseid kemikaale.

Kindlasti ei tohiks pesu puhul kasutada ohtlike, nahaärritavaid või muul moel haiguseid tekitavaid ning allergeene sisaldavaid kemikaale. Ääretult ohtlikud on ka vannitubadesse järelvalveta ning kättesaadavale kohale vedelema jäetud kemikaalid nendes majapidamistes, kus on ka väiksed lapsed, kes neid pahaaimamatult uudistama võivad sattuda.

Lisaks kemikaalide tootmisele, saastavad loodust ka plastikpudelid, millesse suures osas pesupehmendajad ning pesuloputusvahendid Eesti poodides pakendatud on.

Vali Woolli pesukuivatuspallid ning naudi kemikaalivabalt ning loodussõbralikumalt pehmemat pesu.

Põhjus number kaks.

Pesuvahendid on niivõrd arenenud, et eraldiseisva pesupehmendaja jaoks ei ole enam vajadust.

Tõsi on, et mõnel pesuvahendil, näiteks pesukapslitel on pesupehmendaja juba kaasas ning eraldi seda kuskile lisama ei pea. Sellegipoolest võib pesu jääda karedana. See milline pesu peale pesemist on, sõltub lisaks pesemismeetodile palju ka pesukogustest, pesemistemperatuuridest, kuivatusprotsessist ning materjalidest. Woolli tiim aga usub, et mida pehmem seda parem. Lisaks aitavad Woolli pesupallid ka kuivatusele kuluvat aega vähendada.

Põhjus number kolm.

Y-põlvkonna noored lihtsalt ei tea, mis pesupehmendaja on ning mille jaoks seda kasutatakse.

Looduslike pesupallide populaarsus väidab teistpidist. Pesu pehmendamine on siiani oluline ning aktuaalne teema. Lihtsalt meetodid on teised, looduslikumad, mugavamad ning odavamad ☺

Vaata Woolli e-poodi siit!